Иновативен начин на обучение и съвременна база, оборудвана с най-новите технологии

Въпреки, че сме  в разгара на лятото и е време за почивка ние продължаваме да Ви, срещаме с нашите ученици. Днес за обучението си в гимназията ще ни разкаже Иво Виришапков, който ще бъде в IX клас.

Oткъде научи за Професионална гимназия по информатика и компютърни науки „Академик Благовест Сендов“ и защо избра точно нас?

Научих за гимназията от интернет пространството. Посетих я, разгледах базата и лично за себе си прецених, че това е гимназията, която желая.

Какво смяташ за учителите и обучителния процес, и какви основни ползи извлече за себе си?

Учителите се стремят да преподадат материала по разбираем и интересен начин, чрез иновативните технологии, който училището разполага, това прави ученето по-лесно и забавно за нас.

Кое е най-важното, което обучителният процес остави в теб като впечатление?

Най-важното, което обучителния процес остави в мен като впечатление е иновативният начин на обучение и съвременната база оборудвана с най-новите технологии.

Какви са впечатленията ти от обучението.

Смятам, че обучението в нашата гимназия е на много високо ниво, придобиваме знания и умения, които ще бъдат полезни за нас в бъдеще, в същото време процеса на обучение е в спокойна и приятна среда.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Създадох нови приятелства, подобрих знанията и уменията си, научих се на креативно мислене, разбрах ,че обучението може да бъде приятно и забавно.

Какъв съвет би отправил към бъдещите ученици в гимназията ?

Ако наистина искате да бъдете част от света на новите технологии и съвременните професии, запишете се при нас..