“Добрият професионалист не се ражда, той трябва да учи за да стане такъв” – интервю с Мариела Димитрова

Днес те срещаме с Мариела Димитрова от VIII клас, а в следващите редове ще се запознаеш с нейанта  история. Ето какви впечатления ни сподели тя:

Откъде научи за Професионална гимназия по информатика и компютърни науки „Академик Благовест Сендов“ и защо избра точно нас?

За Професионална Гимназия по Информатика и Компютърни Науки,,Академик Благовест Сендов” разбрах от социалните мрежи.След като прочетох и разгледах ми хареса това че училището е с модерна учебна база.

Какво смяташ за учителите и обучителния процес, и какви основни ползи извлече за себе си?

За да получиш добро образование най-важни са учителите.В гимназията преподавателите са професионалисти в специалността си.Обучението е на високо ниво,което води до получаване на отлични знания.

Кое е най-важното, което обучителният процес остави в теб като впечатление?

Модерната учебна база,оборудвана със съвременна техника,отличните взаимоотношения между ученик и учител прави по лесно усвояването на учебния материал.

Какви са впечатленията ти от обучението?

Добрите условия за обучение на новите и модерни IT специалности ми дават възможност да придобия по-високи знания и практически умения.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

Създадох нови приятелства,знания и умения.

Какъв съвет би отправил към бъдещите ученици в гимназията ?

Към всички бъдещи ученици,които са избрали да учат в Професионална Гимназия по Информатика и Компютърни Науки,,Академик Благовест Сендов”.Добър професионалист не се ражда,а той трябва да учи за да стане такъв.И да знаят,че програмирането е бъдещето.