Старт на Лятно училище 2024г. по програмиране, роботика и графичен дизайн

СТАРТ НА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ 2024 Г. КЪМ ЧПГИКН “АКАД.БЛАГОВЕСТ СЕНДОВ” ПО ПРОГРАМИРАНЕ, РОБОТИКА И ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Радваме се да споделим, че днес дадохме старт на лятното училище по програмиране и роботика и лятното училище по графичен дизайн за ученици от 6-ти до 9-ти клас към ЧПГИКН “Акад.Благовест Сендов” с адрес гр.Пловдив, ул.”Вълко Шопов 14″. Щастливи сме и бихме желали искрено да благодарим на децата и техните родители за огромния интерес към безплатнтие летни курсове по програмиране и дизайн!
Още преди началото на занятията, залата на лятното училище по програмиране беше пълна с ученици! Заниманията ще се провеждат от 1-ви до 19-ти юли всеки ден от понеделник до петък от 10:00 до 12:30ч. 
Лятното училище ще предостави възможност да придобиете практически знания и умения в сферата на графичния дизайн и програмирането напълно безплатно!
Нашата цел да предоставим достъпно и висококачествено обучение с практическа насоченост. Учениците ще имат възможност да се учат от опитни професионалисти с дългогодишен опит в областта в която преподават!
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
По време на обучението ще бъдат разгледани следните теми:
– Техники за рисуване и изграждане на композиция;
– Цветознание;
– Работа с основните инструменти на програмите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator и др.
ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА
Записаните ученици ще изучават
– Програмиране на игри с Unity и C#
– Роботика и интернет на нещата
Нека обогатим знанията и уменията си по един забавен начин! Лятното училище предоставя перфектна възможност на учениците да придобият основни знания и да разберат дали наистина имат интерес към програмирането и дизайна!
За повече информация посетете сайта на лятното училище – https://summer-itschool.com/