Завършване на учебната година 2023/2024г. в ПГИКН “Академик Благовест Сендов”

Завършване на учебната 2023/2024г. в ПГИКН “Акад.Благовест Сендов”

Поздравления за учениците ни от 8 и 9-ти клас, които завършиха успешно учебната 2023/2024 година!

Имаме удоволствието да съобщим, че имаме с какво да се гордеем и похвалим!

Имаме двама пълни отличници с дипломи с 6,00 , това са Деан Юруков и Тодор Петков от 9 клас!

Грамоти за отличници с над 5.50 получиха и учениците – Георги Сотиров, Кристиян Вълев, Димитър Иванов, Димитър Димитров, Андежилина Евльова, Боряна Калоферова, Теодора Македонска, Люб0мир Запрянов, Емир Салимов и Петьо Петров.

Всички ученици с успех над 5.50 бяха наградени с поощрителни награди и грамоти за отличен успех от директора на гимназията г-н Росен Герасимов! Гордеем се с вас, мили деца! Благодарим Ви за усилията и желанието за нови знания!

През изминалата година възпитаниците ни не само натрупаха нови знания и умения, но и се научиха да се адаптират към иновативни начини на учене и да преодоляват различни препятствия. Постигнахме успехи и извън класната стая, като нашите ученици участваха в различни извънкласни занимания, състезания, олимпиади и доброволчески дейности. Организираха се вълнуващи екскурзии изпълнени с незабравими спомени с ученици и учители!

Тези преживявания им помогнаха да развият важни умения като работа в екип, лидерство и съпричастност. Отделихме заслужено време, за да отпразнуваме постигнатите успехи. Насърчаваме нашите ученици да продължават да предизвикват себе си и да преследват страстите си. Скъпи гимназисти, бъдете сигурни, че вашата упорита работа и усилия не са останали незабелязани!

Няма как да не споменем неуморната работа и ангажираността на нашите учители, които изиграха съществена роля за успехите на нашите ученици. Още веднъж поздравления за добре свършената работа!