Предимства на специалност Електронна търговия в ЧПГИКН

  Живеем в дигитална ера и всичко, от което имаме нужда е на клик разстояние. В наши дни можем да направим милиони неща, докато стоим удобно на дивана вкъщи – да пазаруваме, да резервираме хотел, да сравняваме продукти и услуги, да запазваме часове за различни услуги и др. Това е възможно благодарение на специалистите, занимаващи се с електронна търговия. Днес ежедневно се появяват нови онлайн магазини, което прави специалността електронна търговия все по-търсена. 

Никога не е твърде рано да започнеш да се занимаваш с това, което харесваш и да си подсигуриш сигурна работа за в бъдеще. Гимназията е важна част от образованието и точно заради това е необходимо да изберете подходяща специалност, която да има сигурна реализация. 

При завършване на специалност Електронна търговия в ЧПГИКН, учениците ще придобият III-та степен на професионална квалификация. Те ще имат всички необходими умения, за да работят като организатор на интернет приложения, да заемат длъжности като уеб дизайнер, мениджър по продажби, разработчик на уебсайтове, анализатор на пазарни проучвания, рекламен и маркетингов специалист, аналитик на компютърни системи и други.

 Обучението в ЧПГИКН е разнообразно и насочено към постигане на резултати. Набляга се на практиката, за да може учениците да усвоят необходимите знания и умения, които ще им позволят да започнат своята кариера веднага след завършване на гимназията и да бъдат успешни професионалисти в своята област. 

 Знаем колко е важен английският език в днешно време и поради тази причина включихме в учебния си план интензивното му изучаване. Благодарение на това, нашите ученици биха могли да започнат работа или да продължат своето образование в чужбина. Също така подготвяме възпитаниците си за изпитите SAT, TOEFL и Cambridge. 

В специалността електронна търговия има ограничен брой места – само за 10 ученици. Това дава възможност на преподавателите да разберат индивидуалните нужди на всеки ученик, с цел материалът да бъде  дълготрайно усвоен. Желаем да дадем най-качественото образование на учениците си и да ги научим да бъдат добри в своята специалност.

 По време на учебния процес ще има участия на гост-лектори от водещи ИТ компании и университетски преподаватели, които ще споделят с учениците ни своите знания и умения. Също така ще ги запознаят със същината на професията и ще им дадат ценни съвети за бъдещата им реализация. 

Учениците ще придобиват опит в реална среда чрез стаж в платформа за електронна търговия Унимаг.

Кандидатствайте сега – не изпускайте шанса да осигурите стабилно бъдеще на детето си. Бъдете сигурни, че ще му дадете най-добрия старт в живота!

Автор: Илияна Каварджикова